Tekenaars tekenen Aline #8 ‘Birds’ in the Bries Space

Aline-tekenaars maken van 8 tot 16 juni in the Bries Space het 8ste nummer van Aline, een magazine voor strips & kunst, met als thema ‘Birds’. In het laatste weekend van hun tekensessies exposeren ze alles wat er werd getekend. In januari 2025 wordt het Aline nr. 8 officieel voorgesteld op het internationale stripfestival van Angoulême. (Daarna volgt mogelijk nog een Vlaamse release in the Bries Space.

Kom tijdens deze 9-daagse in the Bries Space zeker eens een keer kijken, teken mee, of neem deel aan de extra-activiteiten!

Het eerste nummer van Aline verscheen in 2019 en kwam tot stand onder impuls van de Nederlandse (strip)tekenaar Wasco. De tekenaars van Aline vormen tevens de redactie.  Naast een vaste kern tekenaars o.a. Charlotte Dumortier, Jeroen Funke, Anne Stalinski, Sanne Boekel, Typex, Wasco, zijn er tekenaars die af en toe een bijdrage leveren.  Aline won in 2024 de internationale prijs voor beste alternatieve strip. Met Aline #8 Birds gaat het tijdschrift internationaal en verschijnt daarom niet langer in het Nederlands maar in het Engels

the Bries Space is gedurende de 9-daagse elke middag open van 14 tot 18u!

Category:

Prev
Next